Så funkar det

När du väljer att anlita Hybrida finns vi med dig hela vägen från hembesök till färdig installation. Här beskriver vi processen steg för steg, så har du koll på vad som händer och i vilken ordning.

Beställning

Du bokar in ett gratis hembesök här på webbplatsen eller via vår kundtjänst. En av våra experter kommer hem till dig för att skapa sig en uppfattning om dina förutsättningar och behov. Ni gör upp en plan och vår expert förklarar vad du behöver beställa för att förverkliga den.
1
2

Projektör

Vår projektör kommer hem till dig och tar fram måtten som behövs för beställningen. Därefter kan ni tillsammans gå igenom dina specifika önskemål om produkternas utseende och egenskaper.

Leverans

Leverans och montering sker inom några veckor. Om du inte vill eller har möjlighet att vara med så är det helt okej. Våra hantverkare tar emot allt material och använder det direkt. De gör sedan en avstämning med dig för att kontrollera att allt blivit rätt.
3
4

Montering

Räkna med 2–3 dagar för montering. Hantverkarna påbörjar arbetet samma dag som leveransen anländer för att göra processen så kort som möjligt. Du behöver inte vara hemma under monteringen, men kom ihåg att plocka bort saker som står i vägen så att hantverkarna kan komma till.

Städning

När arbetet är klart städar vi upp efter oss. För att du ska slippa besväret med bortforsling av skräp kör vi ut en container som vi fyller och sedan forslar bort när vi är klara.
5
6

Värdering

Vi samarbetar med Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. När monteringen är klar gör en värderingsman en ny värdering på ditt hus. Den nya värderingen kan till exempel användas som grund för ett utökat bolån.

Uppföljning

När allt är klart vill vi gärna ha en uppföljning med dig då vi går igenom hela processen och resultatet tillsammans. Om du inte har möjlighet att träffa oss kontaktar vi dig för ett muntligt godkännande av vår tjänst och våra produkter. Detta för att säkerställa att allting är som det ska.

7

Solcellslösning – som du vill ha den

På Hybrida förstår vi att varje kund har sina unika krav. Därför erbjuder vi skräddarsydda solenergilösningar som är utformade specifikt för just dina personliga behov. Vårt team av experter lyssnar noga på dig och dina familjemedlemmars önskemål för att skapa en skräddarsydd solenergilösning.

Vad säger du, ska vi lägga upp en plan tillsammans?

Kontakta oss för ett första möte

solceller till företag

Support och underhåll i världsklass

På Hybrida är vi fast beslutna att ge dig den högsta nivån av support och underhåll för dina solenergisystem. Vårt engagerade team finns här för att säkerställa långsiktig prestanda och tillförlitlighet hos dina installationer. Vi hjälper dig med allt från regelbundet underhåll och systemövervakning till snabb felsökning och eventuella reparationer. Med Hybrida kan du känna dig trygg med att din investering i solenergi är i goda händer.

Boka en kostnadsfri konsultation

Det är tryggt att anlita Hybrida, vi är med dig från start till mål.
Fyll i formuläret så hör vi av oss för att boka en genomgång av ditt hus och dina förutsättningar.