Om oss

Vårt engagemang för förnybar energi pågår i stora delar av landet.

Hybrida står för spetskompetens och innovation

På Hybrida ligger vi i framkant inom solelsbranschen och levererar banbrytande solenergilösningar till både hem och företag. Med vårt orubbliga engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har vi förtjänat förtroendet från tusentals kunder.Vår resa började med en vision om att skapa en hållbar framtid, en framtid som drivs av ren och förnybar energi. Idag är vi stolta över att vara en erkänd branschledare med många framgångsrika installationer i bagaget.

Hybrida i siffror

0
Verksamma år
+ 0
Installationer
+ 0
MILJONER KW / ÅR
0
Anställda

Kvalitet utan kompromisser

Kvalitetssäkring

Vi samarbetar med Nordens största leverantör av solcellspaneler vilket säkerställer högsta kvalitet och snabba leveranser.

Verkningsgrad

Våra inmätare kartlägger din fastighets förutsättningar att producera solenergi mycket noggrant, för att du ska spara så många kronor på el som det bara är möjligt.

Kundnöjdhet

Vi erbjuder en högsta grad av service och kommunikation före, under och efter installationen av solel för att du ska känna dig trygg.

Lita på vårt montörsmannaskap

Ödmjukhet och noggrannhet är ledorden i det vi kallar montörsmannaskap. Det är en hörnsten i Hybrida och det gäller hela vägen från rekrytering av medarbetare till fastighetens slutbesiktning. Våra professionella montörer och experter är erfarna och kvalitetsmedvetna. Vi är med dig från start till mål och lägger stort värde i att vara lyhörda för vad du som kund önskar under hela perioden.

Tillsammans kan vi göra skillnad

Intresserad av energieffektiva lösningar för en hållbar framtid? Hör av dig!

Hållbart hela vägen

Hållbart hela vägen

På väg mot en hållbar framtid
Hållbarhet är kärnan i vår företagskultur. Vårt team värnar om miljön och jobbar aktivt för att bidra till energiomställningen. Vi vill skapa en grön och skön framtid för kommande generationer.

Vi lever som vi lär
När det gäller hållbarhet är vi noga med att leva som vi lär. Vi strävar ständigt efter att minska vår klimatpåverkan i både stort och smått. Vi utvärderar och förbättrar kontinuerligt våra processer för att säkerställa att de överensstämmer med våra hållbarhetsmål.

Samarbete med likasinnade
Vi samarbetar gärna med dem som delar vårt engagemang för hållbarhet. Tillsammans kan vi utnyttja vår samlade expertis för att skapa positiv förändring och påskynda införandet av förnybara energilösningar.

Ansvarsfull affärspraxis
Vi agerar på ett trovärdigt, ansvarsfullt och etiskt sätt mot våra kunder, medarbetare, chefer och andra samarbetspartners. Vi prioriterar transparens, rättvisa metoder och samhällsansvar i alla delar av vår verksamhet.

Hybrida Gävleborg

Utmarksvägen 1, Gävle

[email protected]

020 10 33 66

Hybrida Skövde

Hertig Johans gata 4, Skövde

[email protected]

020 10 33 66

Hybrida Göteborg

Victor Hasselblads gata 15, 421 31 Västra Frölunda

[email protected]

020 10 33 66

Hybrida Västerås

Sjöhagsvägen 6, 721 32 Västerås

[email protected]

021 421 1690

Hybrida Borlänge

Filargatan 2, 781 71 Borlänge

[email protected]

020 10 33 66