Om oss

I början på 2018 såddes ett frö hos oss. Vi ska sälja fönster och dörrar.
Det planerades, åktes runt till olika fabriker i olika länder, förhandlades och till slut så sattes spiken i kistan.
Hybrida grundades i juli 2018 med då endast 2 personer och i september var vi ute på vårt första montage. Snabbt märkte vi att efterfrågan var stor och antalet anställda ökade. Idag är vi 30 anställda fördelat på montörer, säljare, marknad, HR och logistik. Vi har nu även utökat vår verksamhet med SolEL – för en smartare bostad. Vår vision är att leverera marknadsledande produkter till rätt pris och ge våra kunder en utomordentlig service. Inga jobb är för små och inga jobb är för stora.

Våra professionella montörer och säljare är erfarna och kvalitetsmedvetna. Vad vi förknippar med montörsmannaskap, är förknippat med ödmjukhet och noggrannhet. Det är en hörnsten hos oss på Hybrida, det gäller allt från rekrytering till besiktning. Vi lägger stort värde på att vara lyhörda till vad våra kunder behöver, och finns med från start till mål.

För oss är det även viktigt att finnas tillhands för kunden även efter att vårt jobb är utfört. När du anlitar oss innebär det professionell och pålitlig service, tydlig kommunikation och säkra tidsramar. Vi strävar efter att hålla en nära och familjär känsla i vårt bolag, både kollegor emellan och med våra kunder. Utan Er – inget vi!

Varmt välkomna att kontakta oss och berätta vad vi kan göra för dig!

Smarta produkter:
Framtagna för hög kvalitet, prisvärdhet, miljö och funktion.

Fasta priser:
Samtliga produkter kommer fullutrustade. Du väljer utformning och tillbehör utan extra kostnad.

Professionella hantverkare:
Montörer med lång erfarenhet.

Smidig process:
Vi arbetar omsorgsfullt, effektivt och serviceinriktat i alla led, för att du ska slippa påfrestningar. Så går det till.

Finansiering:
Hybrida erbjuder olika finansieringslösningar. Du väljer det alternativ som passar dig bäst.

Värdering:
Hybrida samarbetar med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och erbjuder värdering av bostaden efter utfört montage.

Här finns vi

Hybridas huvudlokaler ligger i Borlänge, Dalarna. Idag utför vi montage i Dalarna och angränsande län. Våra produkter levererar vi över hela Sverige.