Vi säljer fönster och dörrar i Falun till rimliga priser!

Bor du i Falun och känner att det är dags att sätta in eller byta fönster eller dörrar? Hybrida tillverkar PVC- fönster av högsta kvalitet som garanterat klarar av vårt omväxlande klimat här i Norden. Våra fönster är utrustade med dolda gångjärn, 3-glas och varmkant.

Vi har ett nära samarbete med Leksandsdörren och monterar deras produkter i Dalarna och i angränsande län. Om du bor i någon annan del av Sverige så är det inga problem – vi levererar gärna dörrar till dig. Vi får många uppdrag i just Falun.

Hybrida väljer material med stor omsorg och ställer höga kvalitetskrav på både tillverkning samt montage. Vi erbjuder fast pris på allt du behöver med helhetslösningar som innefattar service och ett bemötande som präglas av lyhördhet. När du vänder dig till oss får du full flexibilitet när det gäller allt från färg, spröjs och tillval – utan att kostnaderna ökar!

Vi säljer och monterar PVC-fönster i Falun – Snabbt och smidigt

Fönster med ram och karm av plast kallas för PVC-fönster.

I Sverige och i övriga delar av Skandinavien har det länge varit populärt att tillverka fönster av trä. Numera är plastfönster en stark konkurrent eftersom de är utmärkta alternativ när du vill ha hög kvalitet till förhållandevis lågt pris.

Andra fördelar med PVC-fönster är att de inte kräver något underhåll och att de är energisnåla. I jämförelse med träfönster så slipper du slipa och måla om dem  med jämna mellanrum.

Vad tycker våra kunder om vår service och våra fönster och dörrar?

”Trevlig, kunnig och bra personal där både säljare och montörer m.fl från start anpassat sig efter oss för att fönster och dörrbytet ska gå så smidigt som möjligt.”

“Anlitade Hybrida efter olika förslag och offerter från andra leverantörer. Hybrida kändes som mest ärliga när de bedömde skicket på fönstren. De bedömde att endast 2 fönster av totalt 14 st behövdes bytas ut samt att de kunde ordna med designen så att de passade in med resterande fönster. Kommunikationen med säljaren var A-O i detta då säljaren anpassade sig efter mina tider. Kan varmt rekommendera detta företag!”

“Mitt val av Hybrida var klart det bästa valet då de levererade och uppfyllde mina önskemål. Montaget gick smidigt och mycket trevliga hantverkare.”

Vi underlättar för dig med professionellt utförd fönstermontering

Hybrida vet hur hektisk vardagen kan vara! Du behöver bara boka tid så tar vi hand om resten – allt från leverans till installation utan att du behöver vara hemma. Vi levererar dina fönster samma dag som vi utför installationen. Städning och bortforsling av gamla fönster behöver du inte tänka på, det sköter vi.

Vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt och har därför som policy att alltid gå igenom monteringen som vi utfört. Har du ingen möjlighet att vara hemma? Inga problem, vi återkopplar och försäkrar oss om att allting är bra.

Hybrida har sitt huvudkontor i Borlänge och monterar fönster samt dörrar i hela Dalarna. Vi arbetar även regelbundet i till exempe FalunLeksandSäterHedemora och Ludvika.

Mer om processen hittar du här: Så går det till.

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.