Skip to content

Nya fönster och dörrar kan höja värdet på ditt hus

Att byta dörrar och fönster kan höja värdet på din bostad. I samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder vi en kostnadsfri värdering av din bostad för omläggning av bolån när du byter fönster eller dörrar genom oss!

Varför du ska anlita Hybrida för ditt fönsterbyte

Vad vinner du på att sätta in nya fönster från Hybrida? Massor! Våra fönster hjälper dig med energibesparing, ljudisolering, ökad inomhuskomfort och gör ditt hem säkrare mot inbrott. Våra karmar är dessutom underhållsfria! Fönster från Hybrida är byggda med 3-glas, lågenergirutor utvändigt och invändigt, har mer glaskasett än standardfönster, stålstärkning, varmkant och dolda gångjärn. Ska du byta fönster? Då rekommenderar vi att du byter med oss på Hybrida!

Vilka fönster ska man välja?

Det finns flera olika fönster att välja mellan och det kan vara svårt att veta vad skillnaden är. Vi går igenom våra olika fönster och vilka som är smartast att placera var!

Fasta fönster

Fasta fönster, eller karmfönster, sitter fast i sin karm och ram och går inte att öppna. Ett fast fönster är oftast billigare och tunnare än ett öppningsbart.

Öppningsbara fönster

Den vanligaste modellen är öppningsbara tilt/turn-fönster. Eftersom fönstret monteras med hjälp av sido- och underhängning så kan du öppna fönstret både vertikalt och horisontellt.

Plast/PVC-fönster

Ett PVC-fönster består av en ram och en karm i PVC-plast. Våra PVC-fönster består av 3-glas, dolda gångjärn och en varmkant.

Professionell dörrmontering

Precis som när vi installerar fönster så installerar vi dörrar på ett smidigt och professionellt sätt. Du behöver inte vara hemma varken för att ta emot leverans eller under tiden vi monterar din nya dörr om du inte vill eller kan. Vi stämmer alltid av efter monteringen för att säkerställa att allting är bra. Vi tar även med oss dina gamla dörrar så du slipper tänka på det.

Kvalitetssäkrade dörrar med garanti

Vi samarbetar med Leksandsdörren. Dörrarna har där blivit kvalitetssäkrade av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut som har höga krav på allt från utförande och material till beslag, ytjämnhet och måttnoggrannhet. Dörrarna är tillverkade av lokalt virke från skogarna i Siljansbygden och med ett grundligt hantverk tillsammans med moderna verktyg blir resultatet snygga och kvalitativa dörrar som används runt om i hela Sverige. För fackmässigt monterade produkter gäller 2 års funktionsgaranti räknat från leveransdagen, 10 års garanti mot krokigt dörrblad på mer än 4 mm och 10 års garanti mot kondens på isolerglaset.

Montera ny dörr i ditt hem

Våra dörrar tillverkas av familjeföretaget Leksandsdörren som grundades 1959 med missionen att möta efterfrågan på kvalitativa och vackra dörrar. De har också ett aktivt miljöarbete vilket gör att vi på Hybrida har full tillit till vår partner genom hela processen. Låt Hybrida montera din Leksandsdörr och slipp tänka på någonting kring varken leverans eller bortforsling av din gamla dörr. Vi monterar Leksandsdörrar i Dalarna och angränsande län.

“Trevlig, kunnig och bra personal där både säljare och montörer m.fl från start anpassat sig efter oss för att fönster och dörrbytet ska gå så smidigt som möjligt i vardagen.”

Evelina Hjelm

Kontakta oss

"*" indicates required fields

Namn*
Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi snart!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.