Flower i Borlänge med Hybrida SolEl

Tjäna pengar genom stödtjänster för batterilagring med Flower i Borlänge.

Batterilagring, lagring av el med batterier

Skaffa Flower i Borlänge

En stödtjänst för elnätet innebär att du som har ett hemmabatteri kan dela med dig av lagrad energi när elnätet behöver extra kraft. Till exempel, om en reaktor slutar fungera och frekvensen på elnätet sjunker, kan detta orsaka störningar. För att stabilisera nätet startas andra kraftkällor, som vattenkraft, men det tar några minuter.

Dina batterier kan snabbt bidra genom att tillfälligt ge ut energi och på så sätt hjälpa till att stabilisera elnätet. Du blir kompenserad för detta och hjälper samtidigt samhället.

Hur går det till?

Om du redan har ett hemmabatteri installerat är igångsättningen av stödtjänster inte långt borta. Vi på Hybrida Solel har kontor i Borlänge, Gävle, Göteborg, Västerås och Skövde och kommer hem till dig och installerar en enhet som kommunicerar med ditt batteri och leverantören av stödtjänster, som tex Flower.

Möjligheterna att ansluta till stödtjänster ser lite olika ut beroende på vilket fabrikat av batteri du har, men Flower är anpassat för Huawei, SAJ och Sungrow. 

Nya dörrar kan höja värdet på ditt hus

Om jag saknar batteri men har solceller?

Vi hjälper dig att snabbt komma igång med Flower i Borlänge.

Om du inte har ett hemmabatteri, men en befintlig solcellsanläggning, hjälper vi dig att installera ett batteri till den växelriktare du redan har (Om fabrikatet stödjer energilagring samt stödtjänst).

Ett hemmabatteri är perfekt för dig som förutom stödtjänster vill använda energin för att jämna ut elpriset då du laddar under lågtariff och förbrukar när elpriset är högre.

Du kan naturligtvis välja att installera ett hemmabatteri utan att koppla in solceller, eller välja att installera solceller vid ett senare tillfälle.

Vill du också tjäna pengar på din solel och samtidigt stötta svenska elnätet med ett solcellsbatteri uppkopplad mot Flower?

För att säkerställa en säker och effektiv installation är det viktigt att välja en auktoriserad elinstallatör med AL-behörighet, såsom Hybrida SolEl.

Vi erbjuder inte bara expertis inom solcellsteknik, utan även för energilagring i batterier. Med våra egna certifierade montörer, elektriker och projektörer tar vi ansvar för hela processen från inmätning till installation.

Hos Hybrida SolEl får du en helhetslösning av högsta kvalitet – professionellt hanterat från början till slut.