Skip to content

Låt solen ladda livet

Gör din villa till en del av en fossilfri vardag. Börja producera din egen el med solceller – för planetens och plånbokens skull. Boka en kostnadsfri solcellsanalys.

Låg elräkning. Högt husvärde.

Sverige är perfekt för att alstra solenergi tack vare våra långa, ljusa dagar under sommarhalvåret. Med solceller sänker du elräkningen och höjer värdet på ditt hus.

Självförsörjning av el

Med din egen solcellsanläggning producerar du hela eller delar av den el som ditt hushåll använder för uppvärmning och elförbrukning.

Öka värdet på fastigheten 

Med solceller sänker du elräkningen och höjer värdet på ditt hus, och med en underhållsfri anläggning kan du luta dig tillbaka och spara pengar i många år.

Sälj ditt elöverskott

Tack vare våra högkvalitativa solcellspaneler kan du sälja ditt elöverskott till elnätet och få ett välkommet tillskott till hushållskassan.

Högre verkningsgrad

Vi kartlägger din fastighets förutsättningar att producera solenergi mycket noggrant, för att du ska spara så många kronor på el som det bara är möjligt. Våra professionella inmätare och montörer av solceller är erfarna och kvalitetsmedvetna, och vi lägger stort värde i att vara lyhörda för vad du som kund önskar.

Lönar sig i längden

Med egna solceller producerar du hela eller delar av elen för ditt hushåll. Eventuellt överskott kan du sälja till elnätet om du vill. Efter ca 10 år är ditt solcellssystem avbetalat och de resterande 20 åren gör du ren vinst. Börja producera din egen el nu – för miljöns och plånbokens skull. Med solpaneler kan du se fram emot många ljusa år av sparade kronor.

Hybrida har många fördelar

Tack vare partnerskapet med Senergia erbjuder vi marknadens kortaste leveranstider för solceller. En installation kan vara färdigställd på 4–6 veckor från första besöket. 

Våra egna certifierade montörer, elektriker, projektörer ansvarar för inmätning och installation. Som en auktoriserad elinstallatör med AL-behörighet säkerställer vi kvaliteten och slipper blanda in underleverantörer. 

Tillsammans med solcellsanläggningen erbjuder vi dessutom lösningar för energilagring i batterier. Med marknadens kortaste leveranstider och en av Sveriges bästa garantier vågar vi påstå att Hybrida är en av landets främsta solcellsleverantörer.

Vad våra kunder har att säga

“Genuint bolag som håller det dom lovar! Samtliga inblandade, allt ifrån säljare till installatörer som gör ett fantastiskt jobb. Rekommendera dessa starkt”

– Yasha

Hybrida som din solcellsleverantör

När du anlitar oss för att installera solceller innebär det pålitlig service, tydlig kommunikation och säkra tidsramar. Det är lika viktigt för oss som för dig.

Marknadens kortaste leveranstider

Din solcellsanläggning kan vara färdig inom 4–6 veckor.

Fler solceller, större besparing

En mer professionell inmätning ger plats för fler solcellspaneler.

Auktoriserade installatörer

Med egna certifierade montörer och elektriker slipper vi underleverantörer.

Sveriges bästa garantier

Känn dig trygg med ett av Sveriges bästa garantiupplägg.

God arbetsmiljö

Vi utför säkra och bra installationer vilket är en trygghet för både dig som kund och våra medarbetare.

Finansiering och bostadsvärdering

Tillsammans med Svea Finans erbjuder vi dig olika former av flexibla finansieringar för dina solceller. Vi bjuder även på en värdering av din bostad genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

  • 144 månader.
  • 50/50
  • Direktbetalning

Boka en kostnadsfri konsultation

Gå en ljusare framtid till mötes. Kontakta oss för en genomgång av dina förutsättningar att producera din egen el med hjälp av solceller.

"*" indicates required fields

Namn*
Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi snart!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.