Lämna omdöme

Recension

5,0 rating
6 april, 2020

Ett härligt gäng som håller vad dom lovar och lite till 😉 rekommenderas!
Källa: Facebook

Daniel Göstasson

Kvalitet, Punktlighet

5,0 rating
3 april, 2020

Trevlig, kunnig och bra personal där både säljare och montörer m.fl från start anpassat sig efter oss för att fönster och dörrbytet ska gå så smidigt som möjligt i vardagen. Montörerna var riktigt duktiga och trevliga och lät helt vår 1 åriga (då förkylda) sons rutiner styra hur och var i huset de kunde arbeta, vilket vi så klart uppskattar otroligt mycket! Som dessa killar var borde alla hantverkare man anlitar vara enligt mitt tycke! Vi är såklart även mycket nöjd med produkterna 😊 Tack Hybrida! 😀
Källa: Google

Evelina Hjelm

Recension

5,0 rating
29 mars, 2020

Hjälpte min Mamma!
Anlitade hybrida efter olika förslag och offerter från andra leverantörer. Hybrida kändes som mest ärliga när de bedömde skicket på fönstren. De bedömde att endast två fönster av totalt 14 st behövdes bytas ut samt att de kunde ordna med designen så att de passade in med resterande fönster.
Mitt val av hybrida var klart det bästa valet då de levererade och uppfyllde mina önskemål. Montaget gick smidigt och mycket trevliga hantverkare. Kommunikationen med säljaren var A-O i detta då säljaren anpassade sig efter mina tider då jag har extrem mycket att göra om dagarna.
Kan varmt rekommendera detta företag.
Källa: Google

Hussein Jehia

Recension

4,0 rating
10 januari, 2020

Det känns så gott att kunna berätta att vi ger 4 stjärnor och en rekommendation till Hybrida Group! Det började och blev en besvikelse. Men efter jättefint samtal med Daniel och det arbete som följde, visar och bekräftar att företaget verkligen har ambitioner och mål att hålla både kvalitet på utföranden och ett högt kundfokus! Min mamma som beställare vill nu göra mer affärer med Hybrida som bekräftelse på den förändring som skett så nu blir det fler fönster. Fint jobbat och fantastisk bemötande och mottagande av min återkoppling ! Ni har en stark framgångsfaktor här!
Källa: Google

Marie Barthelson

Recension

5,0 rating
29 december, 2019

Källa: Google

Borge Borgarson