Laddboxar

Laddboxar är ett perfekt alternativ för dig som vill kunna ladda elbilar i ditt hem eller i din bostadsrättsförening. Det är även en bra investering för dig som äger ett parkeringsbolag och vill investera i klimatsmarta lösningar för elbilar. Hybrida E-Mobility AB erbjuder säkra och smidiga laddboxar samt erbjuder lastbalansering laddbox.

För att det ska vara möjligt att ladda en elbil på ett tryggt och effektivt sätt så måste du ha en laddbox. Det är en sorts anläggning som används till överföring av elektrisk energi till en elbil eller en laddhybridbil. Dessa anläggningar kallas även för laddstationer och laddstolpar.

Högkvalitativa laddboxar i samarbete med CTEK E-Mobility

Hybrida E-Mobility AB har ett nära samarbete med CTEK E-Mobility som är störst i Skandinavien när det gäller produktion och utveckling av laddboxar för laddning av elbilar. Deras laddbox Chargestorm Connected är kraftfull och utrustad med bland annat energimätare samt jordfelsbytare. Alla laddboxar i deras produktion uppfyller naturligtvis gällande säkerhetskrav och standarder.

Professionell installation och montering av laddboxar

Styrkan med vårt företag är definitivt våra professionella elektriker som utför all montering och installation av laddboxar med stor noggrannhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och därför är vi självklart behöriga att utföra våra tjänster, allt i enlighet med Elsäkerhetslagen.
Hybrida E-Mobility AB har en varierad kundkrets bestående av bostadsrättsföreningar, företag, parkeringsbolag och privatpersoner i hela Sverige.

Lastbalansering laddbox

Ett garage med många laddboxar har sällan elinstallationer som dimensionerats för att orka med laddning av flera elbilar samtidigt. Det här beror på att effektuttaget blir högre än vad det finns kapacitet för.

En lösning på det här problemet är lastbalansering med CTEK:s system NanoGrid som bland annat ger ett utmärkt skydd mot överbelastning av elnätet. Vi kan erbjuda lösningar för både små och större installationer av laddboxar.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss om du är nyfiken på våra laddboxar! Vi informerar dig gärna om vad det innebär att investera i en laddbox och om till exempel lastbalansering laddbox.