Spröjs och färgval

I och med Hybridas fasta priser tillkommer ingenting för spröjs och färgval. Du kan också välja olika färg invändigt och utvändigt, för att slippa väga fasad mot interiör när det gäller färgval. Vanligast är röda fönster, gröna fönster, blåa fönster och svarta fönster. Den mest förekommande kombinationen är färg på fönstrens utsida och en vit insida.

Spröjs som du vill ha det

Du kan välja spröjs som är utanpåliggande, eller spröjs mellan glas. Den vanligaste utformningen är rutor i olika antal, men du kan också välja så kallat krysspröjs och T-spröjs.  ”mellanglasspröjs” är det vi rekommenderar, då det är det bästa alternativet vid fönsterputsning.

Underhållsfri färg till dina fönster

Välj bland flera olika färger. Oavsett vilken kulör du väljer till dina fönster är får du en icke-porös hård beständig yta, som tål smuts och alla typer av väder.

Inga sprickor & flagor
Ingen skrapning & ommålning
Lätt att rengöra vid behov

När du väljer fönster från Hybrida kan du dessutom välja två olika färger till samma fönster, utan att någon kostnad tillkommer.

Vid hembesök tar vi med färgprover.

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.