Köp dina nya fönster och dörrar i Säter till bra pris!

Är du bosatt i Säter och har fönster eller dörrar som måste bytas eller sättas in? Hör av dig till oss på Hybrida – vi tillverkar högkvalitativa PVC-fönster med dolda gångjärn, 3-glas och varmkant. De tål definitivt klimatet här i Norden!
Vi samarbetar med Leksandsdörren som är kända för sitt breda sortiment och sin höga standard. Hybrida levererar till alla delar av Sverige men utför montering i Dalarna och angränsande län. Många uppdrag genomförs i just Säter.

Fönster och dörrar ska hålla under lång tid och därför lägger vi stor omsorg i val av material, tillverkning samt montering. Vi erbjuder våra kunder fast pris på allt de kan tänkas behöva och vi erbjuder service som är både personlig och smidig.

Hybrida sätter dig i centrum och är vi är mycket måna om att ha ett lyhört bemötande. Det innebär till exempel att du får full flexibilitet och kan välja färg, spröjs och tillval utan att oroa dig för ökade kostnader.

Försäljning av PVC-fönster i Säter – vi erbjuder snabb och smidig service

PVC-fönster är ett annat namn för fönster vars ram och karm är tillverkad av plast. De har på senare år blivit en stark konkurrent till träfönster som varit populära i Sverige och Skandinavien under lång tid.

Det är inte så konstigt att man börjat välja plastfönster istället för fönster av trä. PVC-fönster ger dig hög kvalitet till relativt lågt pris samtidigt som du slipper regelbundet underhåll. Den här sortens fönster är dessutom energisnåla vilket är bra både för din ekonomi och för miljön. Om du vill slippa att slipa och måla om med jämna mellanrum så ska du definitivt fundera på att välja PVC-fönster!

Vad tycker våra kunder om vår service och våra fönster och dörrar?

”Trevlig, kunnig och bra personal där både säljare och montörer m.fl från start anpassat sig efter oss för att fönster och dörrbytet ska gå så smidigt som möjligt.”

“Anlitade Hybrida efter olika förslag och offerter från andra leverantörer. Hybrida kändes som mest ärliga när de bedömde skicket på fönstren. De bedömde att endast 2 fönster av totalt 14 st behövdes bytas ut samt att de kunde ordna med designen så att de passade in med resterande fönster. Kommunikationen med säljaren var A-O i detta då säljaren anpassade sig efter mina tider. Kan varmt rekommendera detta företag!”

“Mitt val av Hybrida var klart det bästa valet då de levererade och uppfyllde mina önskemål. Montaget gick smidigt och mycket trevliga hantverkare.”

Professionell fönstermontering kräver ingenting av dig

Vi på Hybrida vill erbjuda service som är så smidig som möjligt för våra kunder. När du anlitar oss för fönstermontering så behöver du inte vara hemma – vi tar hand om leverans, installation och vi städar naturligtvis efter oss. Du behöver inte ens tänka på dina gamla fönster eftersom vi tar med oss dem när vi åker.

Efter att vi utfört montage hos dig så gör vi en genomgång där du blir informerad om vad vi gjort. Skulle du inte ha möjlighet att vara hemma så återkommer vi för att försäkra oss om att du är nöjd.
Du hittar Hybridas huvudkontor i Borlänge och vi monterar fönster och dörrar i hela Dalarna. Vi åtar oss regelbundet uppdrag i till exempel FalunLeksandSäterHedemoraLudvika m.fl.

Mer om processen hittar du här: Så går det till.

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.