Så går det till

Vi är med dig från start till mål i de sju steg som utgör helhetslösningen.

Beställning: En av våra experter på fönster och dörrar går igenom alternativen tillsammans med dig. Därefter beställer du det du önskar.

Inmätning: Vår inmätare tar fram dina unika mått, och tillsammans går ni igenom detaljer som spröjs, färgval och mörkläggning.

Leverans: Leveranstiden är 4-6 veckor. Du behöver inte vara på plats vid leveransen.

Montage: Montaget tar vanligtvis 2-3 dagar, och påbörjas samma dag som leveransen. Du behöver frigöra fönstret och ytan närmast intill, men du behöver inte vara hemma när vi kommer. Vi dammsuger och gör snyggt efter oss.

Bortforsling: Vi kör ut en container och kastar gamla fönster, och genomför en grovstädning. Du behöver inte forsla bort någonting.

Värdering: Vår samarbetspartner Länsförsäkringar Fastighetsförmedling skickar ut en värderingsman som gör en värdering av bostaden.

Uppföljning: Vi tar en genomgång tillsammans med dig efter montage, har du inte möjlighet att vara hemma så hör vi av oss för att säkerställa att allting är bra.

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.