Energieffektiva plastfönster / PVCfönster

Dags att sätta in eller byta till energieffektiva plastfönster? Hybrida tillverkar PVC- fönster som håller för väder och vind här i Norden, med dolda gångjärn, 3-glas och varmkant. Vi kan leverera till hela Sverige men utför just nu montage i Dalarna och angränsande län

Vill du se ett fint resultat efter ett väl utfört arbete? På Hybrida lägger vi omsorg i materialval, tillverkning och montage. Du får ett fast pris där allt ingår och kan förvänta dig smidig service och lyhört bemötande från start till mål.

 Energiklass A+

 Ljudisolerade

 Underhållsfritt material

 Anpassade för det nordiska klimatet

 Eco-friendly och återvinningsbara

 Alla fönster är CE-märkta

Vad är plastfönster?

Plastfönster är fönster där materialet i ram och karm består av plast, närmare bestämt PVC. I Sverige liksom övriga skogrika delar av Skandinavien, finns en stark tradition att bygga fönster i trä. På senare år har träfönstren fått konkurrens av plastfönster och det är inte så konstigt.

Fönster i PVC är ett bra alternativ för dig som vill ha hög kvalitet till rätt pris. Söker du dessutom fönster som är underhållsfria och energisnåla så har du hittat hem. Till skillnad från träfönster behöver plastfönster inte slipas och målas om med jämna mellanrum.

Fördelar med PVC-fönster

Det finns många anledningar att investera i PVC-fönster. Här är några fördelar:

  • Kräver inget underhåll
  • Sparar energi
  •  Ger bra ljudisolering.

Vi på Hybrida har också tagit hänsyn till svenska klimatförhållanden i vår tillverkning, en förutsättning för hållbara och pålitliga plastfönster.

Våra energieffektiva PVC-fönster

Hybrida AB har tagit fram PVC-fönster utrustade med dolda gångjärn, 3- glas och varmkant. Våra fönster är mycket energieffektiva och därför märkta med Energiklass A+.

När du beställer PVC-fönster av oss så får du en komplett CE-märkt produkt, tillverkad av återvinningsbart material och miljömärkt som Eco-friendly.

Boka kostnadsfritt hembesök för mer information

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om våra fönster. Du kan också direkt boka ett hembesök där du får svar på alla frågor, och vi tillsammans får fram en tydlig bild av vad du behöver och önskar i fönsterväg.

Finansiering

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.