Köp dina nya fönster och dörrar i Ludvika! Alltid till bra pris!

Är du bosatt i Ludvika och har bestämt dig för att sätta in alternativt byta fönster eller dörrar? Hybrida producerar högkvalitativa PVC-fönster med varmkant, dolda gångjärn och 3-glas. Vi vågar lova att de håller för vårt omväxlande nordiska klimat!

Dörrarna som vi monterar åt våra kunder är tillverkade av Leksandsdörren som har ett brett utbud av kvalitetsprodukter. Vi erbjuder leveranser till hela Sverige men har för närvarande valt att utföra allt montage i Dalarna och i angränsande län. Hybrida utför många monteringar i just Ludvika.
Vi lämnar ingenting åt slumpen och slarvar aldrig med några detaljer! Det innebär till exempel att vi väljer material med stor noggrannhet och att vi utför både tillverkning och montage med stor omsorg.

Hybrida garanterar fast pris på allt du behöver och erbjuder kundanpassade helhetslösningar. Du som kund kan förvänta dig personlig service och ett lyhört bemötande från start till mål. Hos oss får du full flexibilitet när du ska bestämma vilken färg och vilka spröjs samt tillval du vill ha – utan ökad kostnad!

Prisvärda PVC-fönster i Ludvika – vi säljer och monterar snabbt, noggrant och smidigt

Plastfönster är fönster där ram och karm är tillverkade av plast, dvs. PVC. Den här sortens fönster har på senare år blivit en allt större konkurrent till de populära träfönstren som använts under lång tid här i Skandinavien.

Det är inte så konstigt att fler och fler får upp ögonen för PVC-fönster eftersom de dels håller en hög standard och dels har ett rimligt pris. Att de dessutom är underhållsfria och energisnåla är ju bara ytterligare fördelar. Träfönster kräver regelbunden slipning och ommålning – det slipper du med plastfönster.

Vad tycker våra kunder om vår service och våra fönster och dörrar?

”Trevlig, kunnig och bra personal där både säljare och montörer m.fl från start anpassat sig efter oss för att fönster och dörrbytet ska gå så smidigt som möjligt.”

“Anlitade Hybrida efter olika förslag och offerter från andra leverantörer. Hybrida kändes som mest ärliga när de bedömde skicket på fönstren. De bedömde att endast 2 fönster av totalt 14 st behövdes bytas ut samt att de kunde ordna med designen så att de passade in med resterande fönster. Kommunikationen med säljaren var A-O i detta då säljaren anpassade sig efter mina tider. Kan varmt rekommendera detta företag!”

“Mitt val av Hybrida var klart det bästa valet då de levererade och uppfyllde mina önskemål. Montaget gick smidigt och mycket trevliga hantverkare.”

Professionell fönstermontering som underlättar din tillvaro

Vår fönstermontering ställer inga krav på dig som kund! Du behöver till exempel varken vara hemma och ta emot leveransen eller vara närvarande vid själva installationen om du inte vill.

Hybrida utför leveransen hela vägen samma dag som din installation ska utföras. Vi städar dessutom undan efter att vi arbetat färdigt och tar självklart hand om bortforsling av dina gamla fönster.
Vår målsättning är att du som kund ska bli nöjd med våra produkter och med vår service. Därför erbjuder vi en genomgång tillsammans med dig efter utfört montage så att du blir informerad om vad vi gjort. Har du inte någon möjlighet att vara hemma? Inga problem – vi återkopplar för att säkerställa att allt är till belåtenhet.

Hybridas huvudkontor finns i Borlänge och vi utför montage av fönster och dörrar i hela Dalarna. Vi arbetar regelbundet i städer som till exempel FalunLeksandSäterHedemora och Ludvika.

Mer om processen hittar du här: Så går det till.

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.