Prisvärda fönster och dörrar i Leksand!

Behöver din fastighet i Leksand en uppfräschning? Är det dags att sätta in alternativt byta fönster eller dörrar? Vi på Hybrida arbetar med tillverkning av PVC- fönster – det självklara valet för dig som vill ha ett hållbart skydd mot vårt nordiska klimat. Våra plastfönster är försedda med varmkant, 3-glas och dolda gångjärn.

Vi vill naturligtvis erbjuda högsta standard till våra kunder – både när det gäller produkter och service. Dörrarna som vi monterar är tillverkade av Leksandsdörren som har ett stort och varierat sortiment. Hybrida erbjuder leveranser till alla delar av Sverige men har för tillfället valt att utföra montage i Dalarna samt i angränsande län. Många av våra uppdrag utförs i just Leksand.

Varje del av vår service är lika viktig för oss vilket innebär att vi lägger stor omsorg på både materialval, produktion och montering. Du som kund får fast pris på allt du behöver och du kan vara säker på att allt ingår. Hybrida erbjuder lyhörd och smidig service från början till slut. Hos oss garanteras du flexibilitet när du gör dina val – utan att du råkar ut för ökade kostnader!

Vi säljer och monterar PVC-fönster i Leksand – effektivt och utan krångel

Plastfönster är fönster där ram och karm består av PVC istället för till exempel aluminium eller trä. Träfönster har en lång tradition i Sverige och övriga delar av Skandinavien men har på senare år börjat få konkurrens av plastfönster.

Det finns många fördelar med PVC-fönster så det är inte konstigt att de blir mer och mer populära. Plastfönster kostar ofta mindre utan att för den skull vara av sämre kvalitet. De är ett utmärkt val för dig som vill ha fönster som inte behöver underhållas regelbundet med till exempel slipning och målning. PVC-fönster är dessutom energisnåla!

Vad tycker våra kunder om vår service och våra fönster och dörrar?

”Trevlig, kunnig och bra personal där både säljare och montörer m.fl från start anpassat sig efter oss för att fönster och dörrbytet ska gå så smidigt som möjligt.”

“Anlitade Hybrida efter olika förslag och offerter från andra leverantörer. Hybrida kändes som mest ärliga när de bedömde skicket på fönstren. De bedömde att endast 2 fönster av totalt 14 st behövdes bytas ut samt att de kunde ordna med designen så att de passade in med resterande fönster. Kommunikationen med säljaren var A-O i detta då säljaren anpassade sig efter mina tider. Kan varmt rekommendera detta företag!”

“Mitt val av Hybrida var klart det bästa valet då de levererade och uppfyllde mina önskemål. Montaget gick smidigt och mycket trevliga hantverkare.”

Professionell fönstermontering som inte ställer några krav på dig

Ibland är det svårt att få livspusslet att gå ihop! Du behöver inte tänka på att stanna hemma för att ta emot din leverans från oss eller för att vara med vid installationen om du inte kan. Vi levererar fönstren hela vägen, samma dag som vi ska göra vår installation. Du slipper även att oroa dig för städning – vi ser till så att det är fint efter att vi är färdiga och sköter också bortforslingen av dina gamla fönster.

Vi går igenom arbetet vi utfört tillsammans med dig när vi är färdiga. Om du inte kan vara i bostaden då så återkopplar vi senare. Allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Hybrida har sitt huvudkontor i Borlänge och monterar fönster och dörrar i hela Dalarna. Vi arbetar regelbundet i till exempel FalunLeksandSäterHedemoraLudvika.

Mer om processen hittar du här: Så går det till.

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.