Köp nya fönster och dörrar i Hedemora till rätt pris!

Ser dina fönster slitna ut? Är dörrarna på ditt hus trasiga? Om du bor i Hedemora så kan du få hjälp av oss att byta både fönster och dörrar! Hybrida arbetar med tillverkning av PVC-fönster av högsta kvalitet och vi vågar lova att de står emot väderväxlingarna här i Norden. Alla fönster har dolda gångjärn, varmkant och 3-glas.

Vi har valt Leksandsdörren som vår leverantör och kan tack vare deras breda sortiment erbjuda något för alla smaker. Hybrida utför leveranser i hela Sverige men utför just nu montering i Dalarna och i angränsande län. Vi åtar oss gärna uppdrag i just Hedemora.

Endast det bästa är gott nog åt våra kunder och därför slarvar vi aldrig med vare sig materialval, tillverkning och montage. Hos oss får du fast pris och vi erbjuder helhetslösningar där allt du kan tänkas behöva ingår. Vi anpassar oss efter dina önskemål och har personlig service samt lyhördhet som ledord i allt vi gör.

Försäljning och montering av PVC-fönster i Hedemora

I Sverige och övriga delar av Skandinavien har vi en lång tradition av att utrusta våra byggnader med träfönster. Det har börjat förändras på senare år eftersom fler och fler fått upp ögonen för plastfönster. Dessa har ram och karm av plast vilket ger dem hög kvalitet men till ett lägre pris.

Om du vill ha bra fönster som inte ställer några krav på underhåll och som är energisnåla så är det här rätt produkt för dig. PVC-fönster behöver dessutom inte slipas eller målas om med jämna mellanrum.

Vad tycker våra kunder om vår service och våra fönster och dörrar?

”Trevlig, kunnig och bra personal där både säljare och montörer m.fl från start anpassat sig efter oss för att fönster och dörrbytet ska gå så smidigt som möjligt.”

“Anlitade Hybrida efter olika förslag och offerter från andra leverantörer. Hybrida kändes som mest ärliga när de bedömde skicket på fönstren. De bedömde att endast 2 fönster av totalt 14 st behövdes bytas ut samt att de kunde ordna med designen så att de passade in med resterande fönster. Kommunikationen med säljaren var A-O i detta då säljaren anpassade sig efter mina tider. Kan varmt rekommendera detta företag!”

“Mitt val av Hybrida var klart det bästa valet då de levererade och uppfyllde mina önskemål. Montaget gick smidigt och mycket trevliga hantverkare.”

Professionell fönstermontering utan några krav på dig som kund

Vi vill att vår service ska vara så smidig som möjligt för våra kunder. Det innebär till exempel att du inte behöver vara hemma och ta emot din leverans. Du slipper även att vara närvarande vid själva installationen om du inte vill eller kan.

Våra leveranser är snabba och sker samma dag som fönstren ska monteras. Hybridas erfarna team tar naturligtvis hand om städningen efter att de är klara och forslar bort dina gamla fönster.

Lyhördhet och flexibilitet är viktigt för att slutresultatet ska bli bra! Vi är därför noga med att alltid gå igenom fönstermonteringen tillsammans med dig. Om du inte kan vara hemma då så återkopplar vi senare för att säkerställa att du är nöjd.

Hybridas huvudkontor ligger i Borlänge och vi monterar fönster och dörrar i hela Dalarna samt jobbar kontinuerligt i bland annat Falun, Leksand, Säter, Hedemora, Ludvika.

Mer om processen hittar du här: Så går det till.

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.