Fasta fönster

Fasta fönster kallas också fast karm-fönster – det är helt enkelt fönster med fast karm som inte är öppningsbara. Tack vare det enklare utförandet är ett fast fönster billigare än ett öppningsbart. Andra fördelar är maximerat ljusinsläpp och säkerhet.

Var passar fasta fönster?

Fasta fönster passar till exempel i öppningar ut mot en balkong, altan eller veranda där det inte finns behov att ett öppningsbart fönster. Att välja ett fast fönster i en öppning som är högt placerad kan också vara ett sätt att säkert undvika fallolyckor.

Tack vare den smalare fönsterramen är fasta fönster och fönsterpartier också bra när man vill åstadkomma mesta möjliga ljusinsläpp.
Det är också vanligt att kombinera fasta och öppningsbara fönster i par och fönsterrader.

Byt till fasta fönster i 3-glas

Att sätta in eller byta till fasta fönster i 3-glas är en bra investering, både för komfort, miljö och ekonomi. Hybrida tillverkar fönster som håller för svenska väderskiftningar, med treglas och varmkant.

Du får ett fast pris där allt ingår. Vi kan också erbjuda olika alternativ för finansiering.

Vi levererar fasta fönster liksom öppningsbara fönster och fönsterdörrar till hela Sverige, och utför också montage i Dalarna och angränsande län.

Med professionell montering av dina nya fönster slipper du en krävande process. Du behöver varken tänka på leverans eller bortforsling; vi tar hand om allt från start till mål.

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.