Rätt pris på nya fönster och dörrar i Borlänge – köp av oss på Hybrida!

Dags att byta fönster eller dörrar? Bor du i Borlänge? Vi på Hybrida tillverkar PVC-fönster med dolda gångjärn, 3-glas och varmkant – de håller garanterat för väder och vind här i Norden!

Dörrarna som vi monterar kommer från Leksandsdörren som har ett stort utbud av kvalitetsprodukter. Vi levererar till hela Sverige men utför för närvarande montage i Dalarna och i angränsande län. Många av våra uppdrag sker just i Borlänge.

På Hybrida lägger vi stor omsorg i materialval, tillverkning och montage. Du får ett fast pris för allt du behöver, där allt ingår och kan förvänta dig smidig service och lyhört bemötande från start till mål. Full flexibilitet när du ska välja färg, spröjs och tillval utan ökad kostnad!

När du behöver PVC-fönster i Borlänge – vi säljer och monterar snabbt och smidigt

Plastfönster är fönster där materialet i ram och karm består av plast, närmare bestämt PVC. I Sverige, liksom övriga skogrika delar av Skandinavien, finns en stark tradition att bygga fönster i trä. På senare år har dock träfönstren fått konkurrens av plastfönster och det är inte så konstigt.

Fönster i PVC är ett bra alternativ för dig som vill ha hög kvalitet till ett rimligt pris. Söker du dessutom fönster som är underhållsfria och energisnåla så har du hittat hem. Till skillnad från träfönster behöver plastfönster inte slipas och målas om med jämna mellanrum.

Vad tycker våra kunder om vår service och våra fönster och dörrar?

”Trevlig, kunnig och bra personal där både säljare och montörer m.fl från start anpassat sig efter oss för att fönster och dörrbytet ska gå så smidigt som möjligt.”

“Anlitade Hybrida efter olika förslag och offerter från andra leverantörer. Hybrida kändes som mest ärliga när de bedömde skicket på fönstren. De bedömde att endast 2 fönster av totalt 14 st behövdes bytas ut samt att de kunde ordna med designen så att de passade in med resterande fönster. Kommunikationen med säljaren var A-O i detta då säljaren anpassade sig efter mina tider. Kan varmt rekommendera detta företag!”

“Mitt val av Hybrida var klart det bästa valet då de levererade och uppfyllde mina önskemål. Montaget gick smidigt och mycket trevliga hantverkare.”

Professionell fönstermontering kräver ingenting av dig

Hybrida gör det enkelt för dig som kund! Du behöver varken vara hemma för att ta emot leverans eller vara närvarande vid installationen om du inte vill. Fönstren levereras hela vägen samma dag som installationen. Vi tar hand om städningen efter arbetet och sköter även bortforslingen av dina gamla fönster.

När vi är färdiga med montage så brukar vi gå igenom arbetet med dig. Om du inte har möjlighet att vara hemma så återkopplar vi för att säkerställa att allting är till belåtenhet. Med huvudkontor i Borlänge monterar vi fönster och dörrar i hela Dalarna samt utför regelbundet uppdrag i till exempel FalunLeksandSäterHedemora och Ludvika.

Mer om processen hittar du här: Så går det till.

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.