Fasta priser

Hybrida AB erbjuder fasta priser fönster och dörrar! Om du letar efter billiga fönster och billiga dörrar av högsta kvalitet så har du hittat rätt.
Vi erbjuder alltid fasta priser på montering av fönster och dörrar vilket är en trygghet för dig som kund. Hos oss behöver du aldrig oroa dig för att slutpriset ska bli ett annat än det vi kommit överens om. I vårt erbjudande ingår färgtillägg och spröjs.

Hybrida AB säljer och monterar pvc-fönster och dörrar av högsta kvalitet. Hos oss hittar du kvalitets fönster och  dörrar. Vi erbjuder prisvärda produkter utan att göra avkall på kvalitet.

Hos oss får du fasta priser på fönster och dörrar – du kan med andra ord lita på det pris du får vid offerering från oss. 

Att investera i nya fönster eller dörrar

När du bestämt dig för att investera i nya fönster eller dörrar så vill du naturligtvis få så billiga fönster eller billiga dörrar som möjligt. De ska inte bara vara estetiskt tilltalande utan bör även vara funktionella. Vi vet hur svårt det kan vara att fatta ett så viktigt beslut!

Några av de viktigaste faktorerna som du ska ha i åtanke är dessa:

  • Fönster/Dörrar – Vilka fönster eller dörrar du väljer påverkar naturligtvis priset. Här är även viktigt att ta hänsyn till kvalitet för att kunna bedöma kostnaden över tid.
  • Behov – Fundera på vilka behov och önskemål du har när det gäller dina nya fönster eller dörrar. Vill du att de ska vara enkla, ha en annorlunda design eller spara energi åt dig? När du hittat svaren på dessa frågor så bör du rådfråga någon som är specialiserad på dörrmontage och fönstermontage.
  • Hantverkarens arbetskostnad – Om du väljer att låta oss på Hybrida AB hjälpa dig med ditt fönsterbyte eller dörrbyte behöver du inte bekymra dig för byggprocessens tidslängd. Vi erbjuder fasta priser fönster och dörrar vilket innebär att det pris vi presenterar vid införsäljningen är det pris som gäller.
  • ROT-avdrag – Glöm inte att räkna med ROT-avdraget eftersom det sänker din utbetalning markant.

Vill du ha mer information om våra fönster, dörrar och tjänster? Har du frågor kring våra fasta priser fönster och dörrar?

Tveka inte att höra av dig till oss om du är nyfiken på billiga fönster och billiga dörrar. Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Boka kostnadsfritt hembesök för offert

Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök! Vi ser då över ditt specifika projekt och kan återkomma med ett korrekt pris för fönster eller dörrar till dig.

Finansiering

Produkt

Våra fönster och dörrar är framtagna för det nordiska klimatet, där viktiga aspekter är noggrann installation och hög kvalitet.

Försäljning

Våra specialistsäljare hjälper dig från första möte till färdig leverans. Spröjs, färgval m.m. ingår alltid.

Montage

Våra erfarna montörer har specialiserat sig på fönster och dörr-montage. Leverans och installation sker samma dag.

Support/Service

Hybridas kundcenter hjälper dig med alla typer av frågor från tekniska till administrativa funderingar.